Intuïtief Schilderen Workshops

Welkom bij intuïtief schilderen, een workshop waarbij je jezelf in een halve of hele dag leert kennen bij het maken van kunst.

In onze huidige wereld vervallen we vaak in dezelfde patronen en overdenken en analyseren we alles dat we doen. Soms verlies je in deze ‘over-analyse’ je eigen pad. Tijdens de workshop nemen we de tijd om ons eigen doel weer te vinden met behulp van kwast en doek. Het is een bekend gegeven dat kunst en creativiteit helpen bij het in aanraking komen met je intuïtie en door los te laten en creatie te luisteren naar ons hart in plaats van ons geweten.

Ervaring met schilderen is niet nodig en je kunt je op elke vorm van kunst storten die je in gedachten hebt. Alles dat je zelf creëert, is geweldig en perfectie wordt altijd zwaar overschat 😉 Tijdens de workshop ben je volledig vrij in wat je wilt schilderen en tegelijkertijd nemen we allen deel aan mindful activiteiten die je creativiteit een kick-start geven; denk hierbij aan Yoga, Yoga Nidra, Sound Therapy, luisteren naar muziek en ademhalingstechnieken.

Voor iedereen zijn er snacks en drankjes beschikbaar om de creativiteit ruim baan te geven; dit geldt voor zowel de hele- als halve dag sessies.

Het aantal deelnemers is minimaal 8 en maximaal 14 personen. De groepen worden bewust klein gehouden om zo maximale persoonlijke aandacht te bieden.