Sup School lessen

Boek een volledige SUP training of een enkele les!

Leer alles over de basistechnieken op het paddleboard. Vind je balans op het water, ontdek hoe je het beste met je peddel werkt en wat de correcte manier is om te keren.  Heb je SUP ervaring en wil je je peddel techniek verbeteren? De les duurt een uur.

Met 3 lessen kan je je meer verdiepen in goede peddel technieken, veiligheid op het water en leer je over de verschillende omstandigheden die je tegenkomt als je peddelt. Kristina is volledig gecertificeerd door de World Paddle Association en in zowel de Verenigde Staten als Nederland heeft ze peddel techniek van professionele team sporters geleerd. Kristina zorgt ervoor dat jij na de lessen zelf lekker aan de slag kan met een SUP board.

 

SUP Yoga en Paddle Fit

Deze lessen duren 3 uur. Deze lessen zijn voor deelnemers met peddel ervaring.

Breng je yoga-oefeningen naar een hoger niveau op het water. Yoga flow gebaseerd op Hatha yoga, gecombineerd met uitdagende balans- en core training.

Doe je veel aan circuit training in de sportschool? Dan is Paddle Fit een echte aanrader: met een mix van core training en peddel sprints voer je je hartritme op en werk je aan de opbouw van spiermassa.