SUP School

Soul Vibrations SUP school

Boek eens een paddleboard les, een SUP Yoga of Paddle Fit les, een SUP Tour, of een SUP & Jog Clean-up! Plan een leuke en unieke team building dag op het water! Je ervaart steden, meren en rivieren vanaf een stand up paddle board op een werkelijk unieke manier en tegelijkertijd ben je lekker actief bezig terwijl je de schoonheid van je omgeving in een heel ander perspectief ziet.
SUP maakt actief zijn in de natuur tot een feest en iedereen kan het doen. Al met een paar lessen over techniek en balans ben je klaar om met je peddel in de hand op je board te springen en aan de gang te gaan!
De Soul Vibrations SUP School heeft Red Paddle en Mistral Red Dot opblaasbare SUP boards van de allerhoogste kwaliteit voor een gegarandeerde toptijd! Ben je geïnteresseerd om een SUP board voor jezelf te kopen? In dat geval is er geen betere manier dan suppen om te ontdekken wat voor jou het perfecte board is.

Kristina is volledig gecertificeerd door de World Paddle Association en in zowel de Verenigde Staten als Nederland heeft ze peddel techniek van professionele team sporters geleerd. Kristina zorgt ervoor dat jij na de lessen zelf lekker aan de slag kan met een SUP board.