Algemene Voorwaarden

 

Algemene Voorwaarden Soul Vibrations

1.) Lespas

– 5 lessenpas is 2 maanden geldig vanaf de aankoopdatum

* In geval van ongebruikelijke situaties zoals gezondheidsproblemen, langdurige ziekten, kan de geldigheid van de pas in overleg worden aangepast.

2.) Op lessen, workshops, strippenkaarten en lidmaatschappen wordt geen geld teruggegeven, daarnaast kunnen deze niet worden overgedragen aan derden.

3.) Deelname aan yoga lessen en workshops bij Soul Vibrations is op eigen risico. Indien er sprake is van een bestaande blessure, een langdurige ziekte of zwangerschap, meld dit dan vooraf aan Soul Vibrations. Soul Vibrations is niet aansprakelijk / verantwoordelijk voor blessures die ontstaan tijdens de lessen, workshops of evenementen. Als je gezondheidsproblemen hebt, neem dan voordat je aan yoga/SUP begint, altijd contact op met je huisarts.

4.) Soul Vibrations is gesloten op landelijke feestdagen. Dit wordt op tijd gemeld via email, de website of sociale media.

5.) Soul Vibrations reserveert het recht prijzen aan te passen. Dit wordt op tijd gemeld via email, de website of sociale media.

6.) Soul Vibrations reserveert het recht om wijzigingen aan te brengen in het les- en workshop schema. Dit wordt op tijd gemeld via email, de website of sociale media.

7.) Als een les bij Soul Vibrations onverwacht moet worden afgezegd door onvoorziene omstandigheden, dan kan de geldigheid van les passen en workshops in overleg met Soul Vibrations worden aangepast.

8.) Let bij online boekingen op ons annuleringsbeleid. Online reserveringen mogen tot 1 dag voor de aanvang van de les worden geannuleerd. Onaangekondigde no-shows betalen het volle drop-in bedrag of verliezen een strip van hun strippenkaart. Als er geen inschrijvingen voor een les zijn, reserveert Soul Vibrations het recht om 120 minuten voor aanvang de les te annuleren.

9.) Workshop/Event beleid: vooruitbetaling is vereist bij het boeken van een workshop of evenement. Annulering van je reservering moet 7 dagen voor de workshop of evenement plaatsvinden. Te late annuleringen en/of no-shows betalen het volle bedrag van hun reservering.

10.) Alle openluchtworkshops en -evenementen zijn afhankelijk van het weer en Soul Vibrations reserveert het recht om deze te annuleren als er sprake is van gevaarlijke weersomstandigheden. Inschrijfgeld wordt in deze gevallen teruggegeven. Als een deelnemer annuleert terwijl het evenement/workshop niet door Soul Vibrations is geannuleerd, wordt er geen inschrijfgeld teruggegeven.