Agenda

17/04/2021 - 31/05/2021
Breda

Lesson op s’dinsdags en weekends in Breda! Ontdek hoe je kunt SUP paddle boarden! Deze les is voor beginners. Leer de basis kennen van hoe je balanceert op het paddle board, op welke manier je je paddle het beste vasthoudt, hoe je correct kunt paddelen en wat de technieken zijn voor stoppen en draaien.

 Lees meer
17/04/2021 - 31/05/2021
Boeimeer

Lessen zijn elke weekend en in mei elke dinsdag in Breda!
Hallo paddlers! Heb je ‘t al eens meegemaakt: je hebt een hele dag gepeddeld en je schouders zijn pijnlijk en stijf, of werd je snel moe bij tegenwind en stroming?

Wist je dat je met de juiste paddle-techniek je efficiency tijdens het peddelen kunt verbeteren en je spierpijn minimaliseert? Het is echt zo. Er bestaan zelfs technieken om tegen de wind in te peddelen en de vertraging op je board te verminderen. Ik weet maar al te goed wat het betekent als je een slag peddelt en de wind je gewoon terug duwt!

 Lees meer
24/04/2021 - 24/04/2021
Breda

Ons voornemen voor het nieuw jaar: een afname van het afval in onze stad, de singels en de oevers!

Soul Vibrations SUP school en Runnerscafe slaan de handen inéén om de bewustwording onder de burgers en bezoekers van Breda te verhogen waar het gaat om ons milieu. Dit kan volgens deze twee op een leuke, actieve en sociale manier.

 Lees meer
27/04/2021 - 27/04/2021
online

Deze online klankschaal groepssessie is erop gericht om je intenties te manifesteren. De Roze Maan staat voor de voorjaar- voor nieuwe ontwikkelingen in jouw leven. Door de klanken in deze les brengen we weer harmonie in je persoonlijke energie om het maximale te halen uit je interactie met deze maancyclus. Voor de beste ervaring van deze online sessie heb je oordorpjes of een koptelefoon nodig.

 Lees meer
10/05/2021 - 10/05/2021
online

Deze online klank groepssessie is erop gericht om jouw intenties in gang te zetten met een sound meditation. Tijdens een nieuwe maan is de tijd om nieuwe projecten op te starten en nieuwe plannen te maken. Versterk je geest met de klanken van de klankschalen, chimes, en de Nepalese gong.

Voor de beste ervaring van deze online sessie heb je oordorpjes of een koptelefoon nodig.

 Lees meer
15/05/2021 - 15/05/2021

Soul Vibrations SUP school en Runnerscafe slaan de handen inéén om de bewustwording onder de burgers en bezoekers van Breda te verhogen waar het gaat om ons milieu. Dit kan volgens deze twee op een leuke, actieve en sociale manier.

Wat is er nieuw in het komende seizoen?

Doe mee aan de afval wedstrijd en werk samen met de Avans Stadsjutters! Neem deel aan hun stadsbrede afval research project – een actieve rol in het verzamelen van waardevolle data! Ontdek hoe je de afval gaming app Literati kunt gebruiken.

 Lees meer
26/05/2021 - 26/05/2021
online

Deze online klankschaal groepssessie is erop gericht om je intenties te manifesteren. Door de klanken in deze les brengen we weer harmonie in je persoonlijke energie om het maximale te halen uit je interactie met deze maancyclus. Voor de beste ervaring van deze online sessie heb je oordorpjes of een koptelefoon nodig.

 Lees meer
29/05/2021 - 29/05/2021
Breda

SUNSET SUP Tour over de singels van Breda!
Breda is een prachtige oude stad en om haar schoonheid vanaf het water te aanschouwen is voor zowel bezoekers als inwoners van de stad een geweldige ervaring zeker met de zonsondergang!
Heb je Breda altijd al eens vanaf het water willen beleven? Dan kan het nu, en dan niet met een bootje, maar met een SUP board! Een SUP board, te vergelijken met een surfplank zonder zeil, is een board waarop je jezelf staand en met een peddel over het water beweegt.

 Lees meer