Agenda

28/09/2021 - 28/09/2021
Boeimeer

Introductie tot Paddle Boarding

Ontdek hoe je kunt paddle boarden! Deze les is voor beginners. Leer de basis kennen van hoe je balanceert op het paddle board, op welke manier je je paddle het beste vasthoudt, hoe je correct kunt paddelen en wat de technieken zijn voor stoppen en draaien. De les duurt een uur en de kosten zijn €24,99 inclusief de huur van het paddle board.

3 lessen pas= €59,99
Met 3 lessen kan je je meer verdiepen in goede peddel technieken, veiligheid op het water en leer je over de verschillende omstandigheden die je tegenkomt als je peddelt. Kristina is volledig gecertificeerd door de World Paddle Association en in zowel de Verenigde Staten als Nederland heeft ze peddel techniek van professionele team sporters geleerd. Kristina zorgt ervoor dat jij na de lessen zelf lekker aan de slag kan met een SUP board.

 Lees meer
02/10/2021 - 02/10/2021
Boeimeer

Lesson op s’dinsdags en weekends in Breda! 
Hallo paddlers! Heb je ‘t al eens meegemaakt: je hebt een hele dag gepeddeld en je schouders zijn pijnlijk en stijf, of werd je snel moe bij tegenwind en stroming?

Wist je dat je met de juiste paddle-techniek je efficiency tijdens het peddelen kunt verbeteren en je spierpijn minimaliseert? Het is echt zo. Er bestaan zelfs technieken om tegen de wind in te peddelen en de vertraging op je board te verminderen. Ik weet maar al te goed wat het betekent als je een slag peddelt en de wind je gewoon terug duwt!

 Lees meer
23/10/2021 - 23/10/2021
Boeimeer

Soul Vibrations SUP school en Runnerscafe slaan de handen inéén om de bewustwording onder de burgers en bezoekers van Breda te verhogen waar het gaat om ons milieu. Dit kan volgens deze twee op een leuke, actieve en sociale manier.

Wat is er nieuw in het komende seizoen?

Doe mee aan de afval wedstrijd en werk samen met de Avans Stadsjutters! Neem deel aan hun stadsbrede afval research project – een actieve rol in het verzamelen van waardevolle data! Ontdek hoe je de afval gaming app Literati kunt gebruiken.

 Lees meer