Soul Sessions

27/11/2021 - 26/03/2022
de Mokkenboom

Workshops met Yoga en Klankschaal Therapie

Ervaar een echte ‘vacation retreat’ voor je geest tijdens de Soul Sessions: een workshop met yoga en klankschaal therapie.

Het onderdeel yoga is gebaseerd op een Hatha Yoga based yogaflow. Deze lessen zijn geschikt voor alle niveaus. Tijdens lessen krijgen deelnemers meerdere opties voor yoga houdingen. 

Geluidstherapie brengt ontspanning, vermindert stress en brengt evenwicht terug in het lichaam. De klanken sturen niet alleen helende geluidsgolven door het energieveld maar ook de meridianen en aura van ons lichaam. Ze bereiken tevens de beenderen, spieren, bindweefsel en de organen. Het stelt het lichaam in staat om geheel ‘in sync’ of balans te komen.
De vibraties van de klankschalen hebben in de eerste plaats een positieve invloed op de cellulaire cyclus van stikstofoxide in het menselijk lichaam. Dit verjongt het metabolische proces in de cellen. Je zou het daarom een vorm van cellulaire Eerste Hulp kunnen noemen.
De workshop duurt twee uur en voor iedereen is er een kop thee gecombineerd met een lichte snack.
AANMELDEN
Terug