Intuïtief Schilderen en Klankschaal Therapie Workshop

30/10/2021 - 12/03/2022
de Mokkenboom

Welkom bij intuïtief schilderen en klankschaal therapie, een workshop waarbij je jezelf leert kennen bij het maken van kunst met een klankschaal sessie ook erbij.

In onze huidige wereld vervallen we vaak in dezelfde patronen en overdenken en analyseren we alles dat we doen. Soms verlies je in deze ‘over-analyse’ je eigen pad. Tijdens de workshop nemen we de tijd om ons eigen doel weer te vinden met behulp van kwast en doek. Het is een bekend gegeven dat kunst en creativiteit helpen bij het in aanraking komen met je intuïtie en door los te laten en creatie te luisteren naar ons hart in plaats van ons geweten.

Wij beginnen de workshop met een klankschaal sessie om de geest te verruimen voordat we onze eigen kunst maken. Ervaring met schilderen is niet nodig en je kunt je op elke vorm van kunst storten die je in gedachten hebt. Alles dat je zelf creëert, is geweldig en perfectie wordt altijd zwaar overschat 😉

Voor iedereen is er een licht hapje en drankje.

Voor privé groepen en team buildings is het aantal deelnemers minimaal 8 en maximaal 14 personen. De groepen worden bewust klein gehouden om zo maximale persoonlijke aandacht te bieden.

AANMELDEN
Terug