SUP & Jog Clean-up Breda

23/10/2021 - 23/10/2021
Boeimeer

Autumn edition!!!

23 oktober 10:00-13:00!!!!  Kom jij ook meedoen? Neem jouw vrienden mee!

Soul Vibrations SUP school en Runnerscafe slaan de handen inéén om de bewustwording onder de burgers en bezoekers van Breda te verhogen waar het gaat om ons milieu. Dit kan volgens deze twee op een leuke, actieve en sociale manier.

Wat is er nieuw in het komende seizoen?

Doe mee aan de afval wedstrijd en werk samen met de Avans Stadsjutters! Neem deel aan hun stadsbrede afval research project – een actieve rol in het verzamelen van waardevolle data! Ontdek hoe je de afval gaming app Literati kunt gebruiken.

Doe kosteloos mee en meld je aan voor plogging (joggen terwijl je afval opruimt) of de SUP clean-ups (peddelen over het water en tegelijkertijd rommel opruimen). De SUP clean-up is niet alleen voor de peddelaars op een board; je kunt ook meedoen als je over een kayak, kano of boot beschikt.

Hoe doe je mee?

Liefhebbers van plogging melden zich aan via het Runnerscafe: ron@runnerscafe.nl

Doe je liever mee aan de SUP clean-up, mail dan naar: kmorros@gmail.com

Meld je aan via of Runnerscafe of Soul Vibrations, zodat we zeker weten dat je al het benodigde materiaal hebt voor de clean-up.
Schone singels en oevers in Breda SUP en Jog clean-up word mede mogelijk gemaakt door Gemeente Breda

Meer info:
– Details over opstap plek/startpunt- contact Ron voor blogging en Kristina voor de SUP clean-up
– Ervaring met SUP is noodzakelijk om op een SUP board mee te doen en omwille van efficiency en werkbaarheid moeten deelnemers minimaal 4km/uur kunnen suppen. Als je ervaring niet toereikend is, kun je een les boeken bij Soul Vibrations voor het event.
– Inschrijven via Soul Vibrations is ook nodig om, eventueel, een SUP board en clean-up materiaal te reserveren; het belangrijkste is dat iedereen die mee wil doen, zich aanmeldt, of je nu meedoet met een SUP board, kayak, kano of boot – iedereen is welkom!
– Ervaring met plogging is niet nodig. Iedereen die 10 minuten achter elkaar kan hardlopen kan aansluiten. Je krijgt van de organisatie handschoenen en een zak om je afval in te verzamelen. Plogging is niet alleen goed voor het milieu maar ook goed voor je gezondheid. Tijdens het hardlopen raap je het afval op wat je tegenkomt. Bukken, opstaan en weer verder rennen kan je vergelijken met een bootcamp of intervaltraining.

AANMELDEN
Terug