Sunset SUP Tour Breda

26/06/2021 - 26/06/2021
Breda

Breda met de zonsondergang op een SUP!

 26 juni en 8 juli!
SUNSET SUP Tour over de singels van Breda!
Breda is een prachtige oude stad en om haar schoonheid vanaf het water te aanschouwen is voor zowel bezoekers als inwoners van de stad een geweldige ervaring zeker met de zonsondergang!
Heb je Breda altijd al eens vanaf het water willen beleven? Dan kan het nu, en dan niet met een bootje, maar met een SUP board! Een SUP board, te vergelijken met een surfplank zonder zeil, is een board waarop je jezelf staand en met een peddel over het water beweegt.
SUP is een aangename manier om je te ontspannen en de schoonheid van de natuur om je heen tot je te nemen. Bovendien is het ook de ideale manier om je balans te trainen en alle spieren in je lichaam een lekkere workout te geven. Soul Vibrations biedt je de mogelijkheid om in groepsverband een tour te maken over de singels van Breda. In drie uur tijd leer je de basics van het peddelen, hoe je je evenwicht bewaart en vooral hoe je met z’n
allen lekker kunt genieten van de tour over het water! Voor alle deelnemers is er water, een snack, en een wijntje, biertje, of frisje. De tours bieden ruimte aan groepen van vier tot acht personen; de kosten bedragen €44,99 per persoon. De prijs is all-in, dus inclusief board, peddel, snack en drankje, en glow gear!
AANMELDEN
Terug