Soul Sessions- Workshops voor Tieners

Creatieve en Sociale Activiteiten voor je kind!

Workshops voor kinderen en tieners!

Bent u op zoek naar activiteiten die anders dan anders zijn voor uw kinderen en tieners? Vinden uw kinderen het leuk om nieuw dingen uit te proberen, hebben ze andere interesses of zoeken ze gewoon een plek om andere kinderen zoals henzelf te ontmoeten? Heeft u wel eens het gevoel dat uw kind niets kan vinden waar ze zichzelf helemaal in kunnen verliezen?

Hier bij Soul Vibrations bieden we activiteiten aan die geheel op maat zijn gemaakt voor tieners, waarbij uw kinderen een keer per week aan verschillende bezigheden kunnen meedoen; denk hierbij aan SUPpen, met z’n allen de natuur in, yoga, tekenen, schilderen, bereiden en koken van gezonde snacks, SUP clean-ups en vele andere leuke dingen. Alles gericht op een prettig en sociaal samenzijn, leren over de natuur, gezonde gewoonten en het leren kennen en ontdekken van nieuwe vrienden.

De dagen worden aangeboden in een pakket van vier weken. Elke activiteit duurt ongeveer drie volle uren. De kosten bedragen €149,99 (of €37,50 per middag, per kind vanaf 13 jaar en ouder).

Terug