Wijn & Wellness Middag bij de Santspuy

28/11/2020 - 28/11/2020
de Santspuy

Geniet van een retreat in jouw eigen land!

Wine and Wellness middag bij Wijnboerderij de Santspuy met Soul Vibrations op 14 november van 12:00 tot 17:00 uur.

Ervaar een echte ‘vacation retreat’ in eigen land en ontdek alle verborgen lokale juweeltjes van onze streek! Alle activiteiten zijn “corona proof”.

Soul Vibrations en de Santspuy slaan de handen ineen en bieden je een ‘mini-retreat’ aan in de wijngaard. Doe ook mee en ervaar de ongekende, vredige rust van de omgeving, voel je even één met de natuur en vind jezelf. Je hoeft echt niet naar het buitenland om een onvergetelijke mindfulness en ‘retreat experience’ mee te maken.

Deelname aan deze mini-wellness retreat kost €59,99 en omvat een klanksessie, mindfulness workshops, en intuïtief schilderen. We eindigen de dag gezamenlijk onder het genot van een hapje en een goed glas wijn van Santspuy.  Alles uiteraard tegen de prachtige, natuurlijke achtergrond van de boerderij en de wijngaard.

Vergeet niet om een kijkje te nemen in de Santspuy winkel en ontdek de unieke streekproducten en cadeau-ideeën. Ook de antieke meubelschuur is een aanrader!

ENGLISH

Join us for a Wine and Wellness afternoon at Winery and Asparagus Farm de Santspuy with Soul Vibrations Yoga, SUP, and Wellness 14 November 12:00-17:00

Experience a vacation retreat without leaving The Netherlands and explore the local gems in your area! All activities are within the RIVM guidelines.

Soul Vibrations is joining with de Santspuy to offer a mini-retreat at the winery. Come experience the sheer bliss and peacefulness of the surrounding environment and connect with nature and re-connect with yourself. You don’t have to travel all the way to a foreign destination to have a full mindfulness wellness retreat experience!

The cost for this 1/2 day wellness retreat is €59,99 p.p. and this includes a singing bowl session, mindfulness workshops, and intuitive painting plus a glass of wine from de Santspuy and local snacks from around the area to conclude the day.

Don’t forget to check out the unique food, drink, antique home decor, and gift ideas in de Santspuy shop and make sure that you check out the antique furniture in the schuur!

AANMELDEN
Terug