Livestream Singing Bowl Session

17 juni 20:30-21:00

DUTCH

Geluidstherapie met stemvorken en klankschalen brengt ontspanning, vermindert stress en brengt evenwicht terug in het lichaam. De klank stuurt niet alleen helende geluidsgolven door het energieveld, de meridianen en aura van ons lichaam. Ze bereiken ook de beenderen, spieren, bindweefsel en de organen. Het stelt het lichaam in staat om geheel ‘in sync’ of balans te komen.

De vibraties van de stemvorken en klankschalen hebben in de eerste plaats een positieve invloed op de cellulaire cyclus van stikstofoxide. Dit verjongt het metabolische proces in de cellen. Je zou het daarom een vorm van cellulaire Eerste Hulp kunnen noemen.

Deze les duurt 30 minuten. Zorg dat je oor dopjes of een koptelefoon aan hebben.

Schrijf je online in en betaal vooraf om een link te ontvangen die je direct naar de les verwijst. Met deze link kun je de training ook later bekijken op een tijd dat het je het beste uitkomt.

ENGLISH

Sound therapy with tuning forks and singing bowls brings relaxation, reduces stress and brings balance back into the body. The sound not only sends healing sound waves through the energy field, the meridians and aura of our body but also reach the bones, muscles, connective tissue and the organs. It allows the body to come completely “in sync” or find balance.

The vibrations of the tuning forks and singing bowls primarily have a positive influence on the cellular cycle of nitric oxide. This rejuvenates the metabolic process in the cells. You could therefore call it a form of cellular First Aid.

This lesson lasts 30 minutes. Make sure your earphones or headphones are on.

Register online and pay in advance to receive a link that directs you to class. With this link you can also view the training later at a time that suits you best.

Terug