Waarom moet ik een SUP les nemen?

Veel mensen vinden SUP geen activiteit waar instructie voor nodig is om de sport te beoefenen. Het is een bekend misverstand van mensen die geen ervaring met SUPpen hebben. Het is echt veel meer dan ‘zomaar’ een SUP-board kopen en ongetraind het water op gaan.

Voor het beoefenen van de sport, bestaan er veel verschillende materialen en moet je een beetje weten wat goed voor jou is voordat je een SUP board en peddel gaat kopen. Er zijn vele soorten SUP boards, peddels, leashes, pompen en merken – er is veel te ontdekken. Voor elk persoon is er wel een SUP-board en een peddel.

Wat echt heel belangrijk is voor paddleboarding, is kennis van omstandigheden. Waar stroomt het water? Hoe krachtig is de wind vandaag? Is SUPpen op de lokatie toegestaan? Heb ik alles bij me dat ik nodig hebt? Weet ik genoeg over hoe ik goed voor m’n materialen zorg?

Dat leer je, als het goed is, bij een professionele SUP docent.

 

Introductie tot Paddle Boarding

Ontdek hoe je kunt paddle boarden! Deze les is voor beginners. Leer de basis kennen van hoe je balanceert op het paddle board, op welke manier je je paddle het beste vasthoudt, hoe je correct kunt paddelen en wat de technieken zijn voor stoppen en draaien. De les duurt een uur en de kosten zijn €24,99 inclusief de huur van het paddle board. Kristina is volledig gecertificeerd door de World Paddle Association en in zowel de Verenigde Staten als Nederland heeft ze peddel techniek van professionele team sporters geleerd. Kristina zorgt ervoor dat jij na de lessen zelf lekker aan de slag kan met een SUP board.

3 lessen pas= €59,99
Met 3 lessen kan je je meer verdiepen in goede peddel technieken, veiligheid op het water en leer je over de verschillende omstandigheden die je tegenkomt als je peddelt.

Terug