SUP Tour Kinderdijk

Ervaar de schoonheid van Kinderdijk vanaf een paddleboard!

Kinderdijk is met haar historische molens een indrukwekkende, typisch Nederlandse lokatie die onderdeel is van het Unesco Werelderfgoed. Omringd door prachtige natuur is het een omgeving waar je de roofvogels kunt zien jagen, de koeien en schapen vredig door de weiden grazen en de vissen soms opspringen uit het water. Het is een onvergetelijke belevenis om door dit landschap te peddelen terwijl de zon langzaam ondergaat.

Paddleboarding is een unieke manier om van de natuur en het buitenleven te genieten, zonder dat je de leefomgeving van dieren en planten verstoort. Voor ons paddlers geldt ook dat we “geen sporen achterlaten” uit respect voor het natuurschoon.

De toer duurt drie uur en vindt plaats tussen 19:30 – 22:30. De kosten voor deelname bedragen €59,99 per persoon; dit is inclusief materiaalhuur, veiligheidsuitrusting, drinkwater, dry bag, verlichting en voor iedereen een hapje en een drankje. Uiteraard krijgt iedereen na afloop de foto’s van de toer per email toegestuurd.

Deelnemers die hun eigen SUP board en materiaal willen gebruiken krijgen €20 korting – Het is in deze gevallen wel heel erg belangrijk dat je je eigen verlichting en andere noodzakelijke (nacht)uitrusting meeneemt zodat je voorbereid bent als het donker wordt.

Het is aan te bevelen om met eigen auto te komen, omdat met de huidige restricties het openbaar vervoer niet goed aansluit. Voor de auto is parkeren geen probleem gebleken.

Terug